Не знаю вже чим лікувати виразку шлунка. Спочатку був гастрит, потім болі посилилися і виявили виразку. Понавиписували таблеток-п'ю і мало що допомагаєю Чим ще лікувати? Може народні способи допоможуть?
Гастрит и язва
Сообщений 1 страница 5 из 5
Поделиться23 апреля, 2021г. 00:26:51
Найдите другого доктора раз назначения теперешнего вам не помогают. Бывает и такое, что кто-то более современные методы применяет, а кто-то консервативные)
Поделиться33 апреля, 2021г. 00:31:18
А причина появи виразки встановлена? А то якщо усунути її то і виразка затягнеться і не буде турбувати. Ви перевірялися на хеліобактер? А то часто інфекція H. pylori і є причиною такого захворювання. А при такій проблемі добре допомагає олія чорного кмину - її можна купити в інтернеті http://monsterlab.com.ua/ua/preparaty-n … rnyy-tmin/
Поделиться43 апреля, 2021г. 00:36:13
У меня всю жизнь язва и тоже не могу избавиться. То заживет, то снова откроется. И питание диетическое. Но вот если стресс, то начинаются боли. На бактерию проверяли -нету. Видно это стрессовая язва.
Поделиться525 мая, 2021г. 02:18:33
А у мене теж з недавніх пір проблема із шлунково-кишковим трактом, періодично з'являється кров у калі За допомогою я звернувся на сайт медичних онлайн консультацій "Медікіт". Мені дуже сподобався лікар, з яким я спілкувалася, дуже уважний, дав кілька порад. З того часу, як я стала притримуватися його порад, таких проблем більше не було.